همه چیز درباره هماهنگ‌سازی، خودکارسازی و پاسخ‌گویی در امنیت یا SOAR

هماهنگ‌سازی، خودکارسازی و پاسخ‌گویی در امنیت (SOAR) به هماهنگی، اجرا و خودکارسازی وظایف بین افراد و ابزارهای مختلف در یک پلتفرم واحد کمک می‌کند.  این تکنولوژی  به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به حملات امنیت سایبری به‌سرعت واکنش نشان دهند، بلکه حوادث آینده را نیز مشاهده، درک و از آنها جلوگیری کنند، بنابراین وضعیت امنیتی کلی خود را بهبود می‌بخشند. همانطور که  گارتنر تعریف می‌کند یک محصول جامع SOAR برای کار با سه قابلیت نرم‌افزار اصلی طراحی‌شده است: مدیریت تهدید و آسیب‌پذیری، پاسخ به حوادث امنیتی، و خودکارسازی عملیات امنیت.

مدیریت تهدیدات و آسیب‌پذیری (هماهنگ‌سازی یا Orchestration) شامل فناوری هایی است که به اصلاح تهدیدات سایبری کمک می‌کند، درحالی‌که خودکارسازی عملیات امنیت (Automation) مربوط به فناوری هایی است که خودکارسازی و هماهنگ‌سازی را در عملیات ممکن می کند.

SOARها داده‌های هشدار را دریافت می‌کنند و این هشدارها سپس Playbookهایی را ایجاد می‌کنند که جریان‌های کاری یا وظایف پاسخ را خودکارسازی/ هماهنگ‌سازی می‌کنند. سپس، با استفاده از ترکیبی از یادگیری انسانی و ماشین، سازمان ها می‌توانند این داده‌های متنوع را تجزیه‌وتحلیل کنند تا بتوانند اقدامات پاسخ خودکار به حوادث را برای هرگونه از تهدیدات پیش رو درک و اولویت‌بندی کنند. ازاین‌رو رویکرد کارآمدتر و موثرتری برای مدیریت امنیت سایبری و بهبود عملیات امنیتی ایجاد می کنند.

SIEM چیست؟

SIEM مخفف مدیریت وقایع و امنیت اطلاعات است و شامل تلفیقی از خدمات و ابزارهایی است که به یک تیم امنیت یا مرکز عملیات امنیت (SOC) کمک می‌کند تا داده‌های امنیتی را جمع آوری، تجزیه و تحلیل کند و همچنین سیاست‌هایی ایجاد و اعلان‌ها را طراحی کنند.

  یک سامانه مدیریت وقایع و امنیت اطلاعات (SIEM) از موارد زیر برای مدیریت اطلاعات و حوادث امنیتی استفاده می‌کند: جمع‌آوری داده‌ها، تثبیت و همبستگی، و همچنین اعلان‌ها هنگامی که یک رویداد یا تلفیقی از حوادث یک قاعده SIEM را تحریک می‌کند. سازمان‌ها همچنین سیاست‌هایی مانند قوانین، گزارش‌ها، هشدارها و داشبوردهایی را تنظیم می‌کنند که با نگرانی‌های امنیتی خاص آن‌ها مطابقت دارد.

ابزارهای SIEM تیم‌های IT را قادر می‌سازد تا:

  • از مدیریت گزارش رویداد برای ادغام داده‌ها از چندین منبع استفاده کنند.
  • بصورت Real time در سازمان دیده گسترده‌ای داشته باشند.
  • حوادث امنیتی جمع‌آوری‌شده ازلاگ‌ها را  با استفاده از قوانین If-then  مرتبط کنند تا بطور موثر اطلاعات قابل اجرا را به داده‌ها اضافه کنند
  • استفاده از اعلان‌های رویداد بصورت خودکار که می‌توانند از طریق داشبورد مدیریت شوند

 SIEM مدیریت اطلاعات امنیتی و رویدادهای امنیتی را ترکیب می‌کند. این کار با استفاده از نظارت در Real time و اطلاع‌رسانی به مدیران سیستم انجام می شود.

SOAR در مقایسه با SIEM

اکثرا SOAR و SIEM را به‌عنوان محصولات مشابه در نظر می‌گیرند چراکه هر دو مشکلات امنیتی را تشخیص می‌دهند و داده‌هایی را درمورد ماهیت مشکل جمع‌آوری می‌کنند. بعلاوه هر دو این برنامه‌ها با اعلان‌هایی سروکار دارند که پرسنل امنیتی می‌توانند از آنها برای رفع نگرانی‌ها استفاده کنند. با این‌حال، تفاوت‌های قابل‌توجهی بین آنها وجود دارد.

SOAR داده‌ها را جمع‌آوری می‌کند و به تیم‌های امنیتی با استفاده از یک پلتفرم متمرکز مشابه SIEM هشدار می‌دهد، اما SIEM فقط هشدارها را برای تحلیلگران امنیتی ارسال می‌کند. با این‌ وجود، امنیت SOAR با استفاده از Playbookهای اتوماتیک یا گردش‌های کاری  و هوش مصنوعی (AI) به‌منظور یادگیری رفتارهای الگو، خودکارسازی و پاسخ را به مسیر تحقیقات اضافه می‌کند، بنابراین برنامه را قادر می‌سازد تا تهدیدات مشابه را قبل از وقوع آنها پیش‌بینی کند. ازآنجایی‌که SOARها، معمولاً هشدارها را از منابعی دریافت می‌کنند که SIEM آنها را پوشش نمی‌دهد- برای مثال یافته‌های اسکن آسیب‌پذیری، هشدارهای امنیتی Cloud و هشدارهای دستگاه اینترنت IoT – حذف هشدارها آسان‌تر است و در واقع، این‌یک مورداستفاده معمولی برای ادغام SOAR و SIEM. این امر مدت‌زمان موردنیاز برای کنترل دستی هشدارها را کاهش می‌دهد و شناسایی و رسیدگی به تهدیدات را برای کارکنان امنیت فناوری اطلاعات آسان‌تر می‌کند.

هماهنگ‌سازی و خودکارسازی چیست؟

خودکارسازی امنیت اجرای اقدامات امنیتی مبتنی بر ماشین است که قدرت شناسایی، بررسی و اصلاح تهدیدات سایبری، بدون نیاز به دخالت دستی انسان دارد. خودکارسازی امنیت بیشتر کارهای معمولی را برای تیم SOC انجام می‌دهد، بنابراین دیگر نیازی نیست هر هشداری را که وارد می‌شود به‌صورت دستی بررسی کنند. خودکارسازی امنیت می‌تواند:

  • تهدیدات موجود در محیط شما را شناسایی  کند.
  •  تهدیدات بالقوه را تشخیص دهد.
  • تصمیم می‌گیرد که آیا درمورد حادثه اقدام کنید یا خیر.
  • موضوع را در نظر گرفته و حل  کند.

تمام این اقدامات در چند ثانیه و بدون دخالت انسانی می‌تواند اتفاق بیفتد. تحلیلگران امنیتی مجبور نیستند مراحل، دستورالعمل‌ها و روند تصمیم‌گیری را برای بررسی رویداد و تعیین اینکه آیا این‌یک حادثه قانونی است، دنبال کنند. از این طریق قدامات تکراری و وقت‌گیر حذف می‌شود تا تحلیلگران بتوانند روی کار‌های مهمتر و ارزشمندی تمرکز کنند.

تنظیم امنیتی، هماهنگی مبتنی بر ماشین است که مجموعه‌ای از اقدامات امنیتی مثل بررسی حادثه، پاسخ و درنهایت حل مسئله را شامل می‌شود و تمام این اقدامات به بکدیگر وابسته هستند و در سراسر یک زیرساخت واحد و پیچیده قرار دارند. چنین چیزی تضمین می‌کند که همه ابزارهای امنیتی و غیرامنیتی شما، چه اموری که به‌صورت خودکار در محصولات مختلف و گردش کار باشد و چه هشدار دستی عوامل درمورد حوادث مهم که نیاز به توجه بیشتری دارند،به طور هماهنگ باهم کار می‌کنند.

هماهنگ‌سازی امنیت قادر است:

  • زمینه بهتری درمورد حوادث امنیتی فراهم کند: یک ابزار هماهنگ‌سازی امنیت،  با جمع‌آوری داده‌ها از منابع مختلف، بینش عمیق‌تری ارائه می‌دهد. به‌این‌ترتیب، دیدی جامع از کل محیط در اختیار شما قرار می دهد.
  • و به شما امکان تحقیقات عمیقتر و معنادارتر را می دهد: تحلیلگران امنیتی می‌توانند مدیریت هشدارها را متوقف و شروع به بررسی علت وقوع چنین حوادثی کنند. علاوه بر این، ابزارهای تنظیم امنیتی معمولا داشبوردها، نمودارها و جدول زمانی بسیار تعاملی و بصری را ارائه می‌دهند؛ و این تصاویر می‌توانند در طول فرآیند تحقیق بسیار مفید باشند.
  • باعث بهبود همکاری می شود: چراکه شاید لازم باشد اشخاص دیگری ازجمله تحلیلگران در سطوح مختلف، مدیران، CTO و مدیران ارشد، تیم‌های حقوقی و منابع انسانی در برخی از انواع حوادث امنیتی درگیر شوند و با هم همکاری کنند. تنظیم امنیتی می‌تواند تمام داده‌های لازم را در دسترس همه قرار دهد و از این طریق همکاری وحل مسئله را مؤثرتر کند.

درنهایت، تنظیم امنیتی، یکپارچگی دفاع‌های شما را افزایش داده، به تیم امنیتی اجازه می‌دهد تا فرآیندهای پیچیده را بصورت خودکار انجام دهند و ارزش کار کارکنان، فرآیندها و ابزارهای امنیتی را به حداکثر برساند.
تفاوت بین خودکارسازی و هماهنگ‌سازی چیست؟

درحالی‌که خودکارسازی امنیت و هماهنگ‌سازی امنیت اصطلاحاتی هستند که اغلب به‌جای یکدیگر استفاده می‌شوند، این دو پلتفرم نقش‌های بسیار متفاوتی دارند:

  • خودکارسازی امنیت زمان شناسایی و پاسخ به حوادث تکراری و مثبت کاذب را کاهش می‌دهد، بنابراین هشدارها برای مدت طولانی بی‌پاسخ باقی نمی مانند.
    • وقت تحلیلگران امنیتی را آزاد میکند تا روی وظایف استراتژیک تمرکز کنند، مثل عوامل تحقیقاتی.
    • هر Playbook خودکار، سناریوی شناخته‌شده‌ای را با روش اعمالی که مقررشده مشخص می کند.
  • هماهنگ‌سازی امنیت به شما این امکان را می دهد تا اطلاعات را به راحتی به اشتراک بگذارید و ابزارهای متعددی را قادر می سازد تا به حوادث به صورت گروهی پاسخ دهند، حتی زمانی که داده ها در یک شبکه بزرگ و چندین سیستم یا دستگاه پخش شده باشند
    • هماهنگ‌سازی امنیت از چندین وظیفه  خودکار برای اجرای یک فرآیند یا گردش کار کامل و پیچیده استفاده می کند.
    • قدرت راه‌حل SOAR در گستردگی یکپارچه‌سازی‌های پیش‌ساخته نهفته است که سرعت و سهولت استفاده از موارد عملیات امنیت را تسریع می‌کند.

خودکارسازی امنیت تماماً درمورد ساده‌سازی و اجرای کارآمدتر عملیات امنیت است، زیرا با مجموعه‌ای از وظایف واحد سروکار دارد، درحالی‌که هماهنگ‌سازی امنیتی همه ابزارهای امنیتی مختلف شما را به هم متصل می‌کند تا آنها از یکدیگر تغذیه کنند و از همان ابتدا یک فرآیند گردش کار سریع و کارآمد ایجاد کنند. آنها زمانی می‌توانند بهترین عملکرد را داشته باشند که باهم جفت شوند. در این شرایط گروه‌های امنیتی می‌توانند در صورت استفاده از هر دو، کارایی و بهره‌وری خود را به حداکثر برسانند.

مدیریت هوش تهدید (TIM) چیست؟

یک پلتفرم SOAR، در ارتباط با هماهنگ‌سازی، خودکارسازی و پاسخ،  ممکن است شامل مدیریت هوش تهدید یا TIM نیز باشد. مدیریت هوش تهدید (TIM) سازمان ها را قادر می‌سازد تا با درک بهتر آینده تهدید جهانی، حرکت‌های بعدی مهاجمان را پیش‌بینی کنند و برای متوقف‌کردن حملات اقدام فوری انجام دهند.

تفاوت قابل‌توجهی بین هوش تهدید و مدیریت هوش تهدید وجود دارد. درحالی‌که هوش تهدید شامل داده ها و اطلاعاتی درمورد تهدیدات است، مدیریت هوش تهدید جمع‌آوری، عادی‌سازی، بهبود و عمل برروی داده ها درمورد مهاجمان بالقوه و اهداف، انگیزه ها و توانایی های آنها است. این اطلاعات می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا تصمیمات امنیتی سریع‌تر و آگاهانه‌تری اتخاذ کنند و درنتیجه برای تهدیدات سایبری بهتر آماده شوند.

چرا SOAR مهم است؟

در دنیای دیجیتالی روبه‌رشد، سازمان‌ها امروزه با چالش‌های متعددی درزمینه امنیت سایبری مواجه هستند. هرچه تهدیدات پیچیده‌تر و مخرب‌تری وجود داشته باشد، شرکت‌ها نیاز بیشتری به ایجاد رویکردی کارآمد و مؤثر برای آینده عملیات امنیتی خود دارند. به‌دلیل این نیاز، SOAR در حال ایجاد تحولی در زمنینه ی نحوه مدیریت، تجزیه‌وتحلیل و پاسخگویی به هشدارها و تهدیدها توسط تیم‌های عملیات امنیت است.

تیم‌های عملیات امنیت امروزه وظیفه دارند که روزانه هزاران هشدار را به‌صورت دستی مدیریت کنند، و این باعث می‌شود که خطاها و ناکارآمدی‌های عمده عملیاتی در کار بوجود بیاید، ناگفته نماند ابزارهای امنیتی ناکارآمد و منسوخ‌شده و همچنین کمبود شدید استعدادهای واجد شرایط در میزان سختی امنیت سایبری نیز بی تاثیر نیست. بسیاری از تیم‌های عملیات امنیت با اتصال نویز از سیستم‌های متفاوت دست و پنجه نرم می‌کنند، که منجر به بکارگیری بسیاری از فرآیند های دستی مستعد خطا و ناکار آمد برای حل همه این مسائل می شود. با حجم فزاینده تهدیدها و هشدارها و کمبود منابع برای رسیدگی به همه آنها، نه‌تنها تحلیلگران مجبورند تصمیم بگیرند که کدام هشدارها را جدی بگیرند و به آنها عمل کنند، و کدام هشدارها را می‌توان نادیده گرفت، بلکه اغلب آنقدر زیاد کار می‌کنند که خطر نادیده‌گرفتن تهدیدات جدی در کار وجود دارد و درنهایت در تلاش برای پاسخگویی به تهدیدات و عوامل خطرناک ممکن است اشتباهات زیادی مرتکب شوند.

به همین دلیل، بسیار مهم است که سازمان‌ها سیستم‌هایی مانند پلتفرم SOAR داشته باشند تا آنها را قادر ‌سازد به‌طور سیستماتیک فرآیند هشدار و پاسخ خود را هماهنگ و بطور خودکار انجام دهند.  هنگام رسیدگی و بررسی حوادث، با فیلترکردن کارهای پیش‌پاافتاده که بیشترین زمان، انرژی و منابع را می‌گیرند،تیم های عملیات امنیتی  می‌توانند موثرتر و کارآمدتر عمل کنندو درنتیجه وضعیت امنیتی کلی سازمان را به میزان قابل‌توجهی بهبود بخشند.

SOAR شما را قادر می سازد تا:

  • یکپارچه‌سازی امنیت، عملیات فناوری اطلاعات و ابزارهای هوش تهدید: برای دستیابی به سطح جامع‌تری از جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها، می‌توانید همه راه‌حل‌های امنیتی مختلف خود – حتی ابزارهایی از فروشندگان مختلف – را به هم متصل کنید. تیم‌های امنیتی می‌توانند دستکاری انواع کنسول‌ها و ابزارهای مختلف را متوقف کنند.
  • همه‌چیز را یکجا مشاهده کنید. تیم امنیتی شما به یک کنسول دسترسی پیدا می‌کند که تمام اطلاعات موردنیاز را برای تحقیق و رفع حوادث فراهم می‌کند.  تیم‌های امنیتی می‌توانند برای دسترسی به اطلاعات موردنیاز خود به یک مکان مراجعه کنند.
  • سرعت واکنش به حادثه. ثابت‌شده است که SOAR ها میانگین زمان تشخیص (MTTD) و میانگین زمان پاسخ (MTTR) را کاهش می‌دهند. ازآنجایی‌که بسیاری از اقدامات به‌صورت خودکار انجام می‌شود، درصد زیادی از حوادث را می‌توان بلافاصله و به‌طور خودکار رسیدگی کرد.
  • از اقدامات وقت‌گیر جلوگیری کنید. SOAR به‌طور چشمگیری نتایج مثبت کاذب، وظایف تکراری و فرآیندهای دستی که زمان تحلیلگران امنیتی را میگیرند را کاهش می دهد.
  • دسترسی به هوش بهتر راه‌حل‌های SOAR داده‌های پلت‌فرم‌های هوش تهدید، فایروال‌ها، سیستم‌های تشخیص نفوذ، SIEM و سایر فناوری‌ها را جمع‌آوری و تأیید می‌کند و به تیم امنیتی شما بینش و زمینه بیشتری برای کار ارائه می‌دهد. این امر حل مسائل و بهبود شیوه ها را آسان تر می کند. در صورت بروز مشکلات، تحلیلگران بهتر می‌توانند تحقیقات عمیق‌تر و گسترده‌تری را انجام دهند.
  • بهبود گزارش و ارتباطات با تمام فعالیت‌های عملیات امنیتی که در یک مکان جمع‌آوری‌شده و در داشبوردهای بصری نمایش داده می‌شوند، ذینفعان می‌توانند تمام اطلاعات موردنیاز خود را دریافت کنند، اطلاعاتی که به آنها کمک می‌کند تا چگونگی بهبود گردش کار و کاهش زمان پاسخ را شناسایی کنند.
  • افزایش توانایی تصمیم‌گیری: هدف پلتفرم‌های SOAR این است که حتی برای تحلیلگران امنیتی کم‌تجربه، با ارائه ویژگی هایی مانند Playbooks ازپیش‌ساخته‌شده، عمل کشیدن و رها کردن برای ساخت Playbooks   و اولویت‌بندی هشدار خودکار، کاربرپسند باشند. علاوه بر این، یک ابزار SOAR می‌تواند داده‌ها را جمع‌آوری کند و بینش‌هایی ارائه دهد که ارزیابی حوادث و انجام اقدامات صحیح را برای تحلیل‌گران آسان‌تر می‌کند.

استفاده از SOAR چه ارزشی برای سازمان ایجاد می‌کند؟

نصب و استفاده از SOAR  برای شرکت‌ها و سازمان‌ها کارآمد است چراکه تأثیر حوادث امنیتی از همه نوع را به حداقل می‌رساند، بعلاوه ارزش سرمایه‌گذاری‌های امنیتی موجود را به حداکثر می‌رساند، و ریسک مسئولیت قانونی و خرابی کسب‌وکار را به‌طورکلی کاهش می‌دهد. SOAR به شرکت‌ها کمک می‌کند تا چالش‌های امنیتی خود را برطرف کرده و با این امکانات به آنها غلبه کنند:

  • سیستم‌های امنیتی موجود خود را یکپارچه کرده و جمع‌آوری داده‌ها را متمرکز ‌کنند تا دیدی کامل به‌دست آورند، بنابراین وضعیت امنیتی و کارایی و بهره‌وری عملیاتی شرکت را تا حد زیادی بهبود می‌بخشند.
  • کارهای دستی تکراری را به صورت خودکار انجام می دهد و تمام جنبه های چرخه عمر حوادث امنیتی را مدیریت می کند، بنابراین بهره وری تحلیلگر را افزایش داده و وقت تحلیلگران را آزاد می کند تا به جای انجام کارهای دستی، روی بهبود امنیت تمرکز کنند.
  • تجزیه‌وتحلیل رویداد و روند واکنش را تعریف می‌کند. همچنین از دستورالعمل‌های امنیتی برای اولویت‌بندی، استانداردسازی و مقیاس‌بندی فرآیندهای واکنش به روشی سازگار، شفاف و مستند استفاده می کند.
  • به واکنش سریع‌تر به حادثه کمک می‌کند زیرا تحلیلگران می‌توانند به کمک این پلتفرم به‌سرعت و بادقت، شدت حادثه را شناسایی و به هشدارهای امنیتی پاسخ دهند. این پلتفرم به کاهش هشدارها کمک کرده و میزان فرسودگی تیم برای پاسخ به هشدارها را کاهش دهند.
  • فرآیندها و عملیات را برای شناسایی و مدیریت بهتر آسیب‌پذیری های احتمالی به‌صورت فعال و واکنشی ساده می کند.
  • از همکاری Real-time و تحقیقات بدون ساختار به‌وسیله‌ی مسیریابی هر حادثه امنیتی برای تحلیلگر مناسب برای پاسخگویی به آن و درعین‌حال ارائه عملکردهایی که از ارتباط و ردیابی آسان بین تیم ها و اعضای تیم پشتیبانی می کند.

چگونه یک محصول SOAR انتخاب کنیم؟

اکنون‌که شما قادر به تعریف SOAR و درک قابلیت‌های مختلف آن هستید، چگونه می‌دانید کدام محصول SOAR برای نیازهای سازمان شما مناسب است؟ در یک پلت فرم SOAR چه چیزی را باید جستجو کنید؟

هنگام مقایسه ارائه‌دهندگان مختلف SOAR، عوامل مختلفی وجود دارد که شما باید قبل از تصمیم‌گیری آنها را در نظر بگیرید. جدای از فناوری اصلی، فرآیند تصمیم‌گیری خریدار به‌شدت تحت تأثیر عوامل و خدماتی است که به‌طورکلی ارائه می‌شوند. برخی از عواملی که سازمان ها باید قبل از اجرای هر محصول SOAR در نظر بگیرند، شامل ارزیابی میزان رشد سازمان ، یکپارچه‌سازی فناوری و مجموعه ابزار موردنیاز، فرآیند‌های موجود و همچنین روش انتخاب‌شده آنها برای اجرا است. پس از اینکه یک سازمان یک بررسی داخلی از وضعیت امنیتی خود انجام داد، باید عوامل مربوط به خود محصول SOAR را در نظر بگیرد. عواملی مانند:

  • سهولت استفاده و اتصال به سایر ابزارها: یک ابزار تنظیم امنیت باید به‌عنوان یک فیبر پیوندی بین تشخیص، توسعه، پاسخ و ابزارهای مرتبط عمل کند.

سازمان‌ها باید به‌سمت یک سناریوی  End-state حرکت کنند. در این سناریو ابزار SOAR هشدارهایی را از طریق ابزارهای تشخیصی در حال اجرا دریافت  و Playbook  را بصورت خودکار اجرا می‌کند که اقدامات را در میان ابزارهای توسعه ، پاسخ و ابزارهای مرتبط با هم هماهنگ می‌کند.

چند دستور یا عمل را می‌توان از داخل پلتفرم اجرا کرد؟ آیا این یکپارچه‌سازی ها می‌توانند به حوزه‌های اصلی زیر توجه کنند؟ این حوزه‌های اصلی شامل:

    • طبقه بندی و نقشه برداری
    • تشخیص و نظارت
    • توسعه داده ها و منابع هوش تهدید
    • اجرا و پاسخ
  • قابلیت‌های ادغام سفارشی: آیا این پلتفرم مکانیزمی برای ایجاد یکپارچه‌سازی‌های سفارشی دارد؟ آیا دوره نصب پلتفرم شامل پشتیبانی یکپارچه‌سازی سفارشی از تیم خدمات می‌شود؟ آیا این خدمات به قیمت خرید محصول اضافه می‌شوند یا بخشی از آن هستند؟
  • یکپارچه‌سازی‌های از پیش تعیین و ساخته شده:این پلتفرم چقدر توانایی یکپارچه‌سازی (وسعت دسته ها و عمق در هر دسته) دارد؟
  • آیا یکپارچه‌سازی‌های جدید باگذشت زمان به پلتفرم اضافه می‌شود؟  با چه فرکانسی؟ آیا این به‌روزرسانی ها رایگان هستند یا بخشی از خدمات اضافی بشمار می آیند؟
  • مدیریت حوادث و شرایط: آیا این پلتفرم دارای مدیریت پرونده بومی است یا با ابزارهای مدیریت پرونده مرتبط ادغام می شود؟ یا این پلتفرم امکان بازسازی جدول زمانی حادثه را فراهم می کند؟
  •  آیا این پلتفرم از مستندات و بررسی‌های پس از حادثه پشتیبانی می‌کند؟ آیا این پلتفرم مسیرهای بررسی دقیق را برای برجسته کردن جریان داده ها و حفظ پاسخگویی ایجاد می کند؟
  • پکپارچه سازی از طریق با اطلاعات تهدید: هوش تهدید شامل دانش مبتنی بر شواهد ازجمله زمینه، مکانیسم ها، شاخص ها، پیامدها و توصیه‌های عمل محور درمورد یک تهدید یا خطر موجود یا در حال ظهور برای دارایی ها است. پلتفرم‌های SOAR با یکپارچه‌سازی اطلاعات تهدید می‌توانند از دانش جمع‌آوری‌شده برای کمک به تیم‌های SOC در تصمیم‌گیری آگاهانه درمورد تأثیر تهدیدات خارجی بر محیط خود استفاده کنند. بررسی‌های رخداد با توانایی ترسیم اطلاعات تهدید خارجی به حوادثی که در شبکه اتفاق می‌افتد، تسریع می‌یابند و به‌طور بالقوه فعالیت‌های مخربی را که قبلاً شناسایی نشده بودند، کشف می‌کنند. جریان کار خودکار توزیع مقیاس‌پذیر و در Real-time اطلاعات مربوط به تهدید به نقاط اجرای قانون را امکان‌پذیر می‌کند.
  • قابلیت گردش کار و Playbook: آیا پلتفرم دارای قابلیت گردش کار (فرآیندهای مبتنی بر وظیفه بصری) است؟ آیا این پلتفرم برای هر حادثه یک Playbook  فعال را نشان می‌دهد؟ آیا این پلتفرم از قراردادن Playbook پشتیبانی می‌کند؟ آیا پلتفرم از ایجاد Playbook سفارشی (هم خودکار و هم دستی) پشتیبانی می‌کند؟ آیا این پلتفرم از انتقال وظایف سفارشی در Playbook پشتیبانی می‌کند؟
  • انعطاف‌پذیری در توسعه: فناوری هایی که سازمان ها برای انجام کسب‌وکار و امنیت داده‌های خود استفاده می‌کنند، دائماً در حال تکامل و تغییر هستند. باوجود همه این تغییرات، چابکی و مقیاس‌پذیری هنگام انتخاب ابزار تنظیم امنیتی ضروری است، که به‌شدت به انعطاف‌پذیری گزینه‌های توسعه در دسترس و نحوه همسویی آن گزینه‌ها با سایر ابزارها و الزامات درون سازمان بستگی دارد.

این پلتفرم چه نوع گزینه‌های منعطفی برای توسعه دارد؟
آیا پلتفرم برای Multitenancy طراحی‌شده است و آیا امنیت لازم برای پشتیبانی از تقسیم‌بندی شبکه برای ارتباطات در سراسر شبکه‌های سازمانی را دارد؟ آیا این پلتفرم قابلیت مقیاس‌پذیری افقی برای Multitenancy  و سطح بالای در دسترس بودن را دارد؟

  • قیمت گزاری: قبل از انتخاب یک ابزار تنظیم امنیتی، روش قیمت‌گذاری را در نظر بگیرید که با فرآیند‌های بودجه‌بندی کلی شما مطابقت داشته باشد. روش‌های رایج قیمت‌گذاری در بازار امروز به شرح زیر است:
    • قیمت‌گذاری براساس هر اقدام یا خودکارسازی
    • قیمت‌گذاری براساس هر گره یا Endpoint
    • اشتراک سالانه باقیمت های افزودنی برای کاربران اضافی مدیر
  • خدمات و امکانات اضافی: علاوه بر ویژگی‌های اصلی SOAR، چه منابع متمایزکننده دیگری را این شرکت ارائه می‌دهد که به نفع سازمان شما باشد؟
  • خدمات حرفه ای: آیا این شرکت خدمات حرفه ای را به مشتریان خود ارائه می دهد و از آغاز تا پایان موفقیت آمیز بودن کار را تضمین می کند؟
  • پشتیبانی پس از فروش: این شرکت پس از نصب چه نوع پشتیبانی ارائه می‌دهد؟ آیا این شرکت نوع حمایتی را که شما و سازمان شما نیاز دارید فراهم می کند؟

یافتن بهترین راه‌حل SOAR برای هر عملیات امنیتی مستلزم هماهنگی پیشنهادات فروشندگان و نیاز سازمان SOC به بهبود کارایی و اثربخشی است. راه‌حل مناسب SOAR نه‌تنها باید مکمل و سازگار با محصولات، Playbook  و فرآیندهای از پیش تنظیم‌شده باشد ، بلکه باید همکاری را نیز بهینه‌سازی کند، انعطاف‌پذیری را در هر دو قابلیت‌ اجرا و میزبانی ارائه دهد و یک مدل قیمت‌گذاری متناسب با نیازهای سازمان داشته باشد.

ایمیل خود را وارد کنید و عضو خبرنامه شوید.
Start typing to see posts you are looking for.

جهت ثبت درخواست همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

با تکمیل فرم و ارسال درخواست خود، همکاران و کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

جهت دانلود کاتالوگ شرکت همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

جهت دانلود گزارش امنیتی 2023 همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

در دنیای امنیت چه خبر؟
جهت دریافت آخرین اخبار دنیای امنیت شبکه و اطلاعات ایمیل خود را وارد کنید.