ویژگی‌های مهم و ضروری در NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی

NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی

NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی یکی از اجزای اساسی هر تنظیم امنیت سایبری هستند. درحالی‌که نیازهای شبکه در سازمان‌ها گسترش پیدا می‌کند، تهدیدات سایبری نیز تکامل پیدا می‌کنند. در چنین مواردی، ممکن است سیستم‌های فایروال قدیمی در هنگام مواجهه با تهدیدات پیچیده ناکارآمد باشند.

فایروال‌های قدیمی برای حفاظت از شبکه در مقابل تهدیدات سایبری احتمالی مورداستفاده قرار می‌گیرند؛ تهدیداتی که ممکن است سعی کنند روی شبکه سیستم در اینترنت به رایانه کاربر دسترسی پیدا کنند. این فایروال‌ها عملاً نقش یک محافظ یا دیوار را ایفا می‌کنند که رایانه را از ترافیک مخرب شبکه جداسازی می‌کند. فایروال‌ها برای امنیت شبکه حیاتی هستند و یکی از اولین خطوط دفاعی محسوب می‌شوند که شبکه را ایمن نگه می‌دارند.

اما با تکامل یافتن تهدیدات، ما نیز باید اقدامات امنیت سایبری خود را تقویت کنیم. این امر موجب توسعه‌ی NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی شده است. همانطور که از نامش برمی‌آید، یک NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی برمبنای فایروال‌های قدیمی ساخته شده است، اما ویژگی‌های اضافه‌ای نیز دارد.

می‌توان فایروال نسل بعدی یا NGFW را بدین‌صورت تعریف کرد: «نسل سوم تکنولوژی فایروال که قابلیت بررسی Packet را دارد و سخت‌افزار و نرم‌افزار کاربر را از حملات سایبری ایمن نگه می‌دارد.»

برخی از ویژگی‌های کلی که در فایروال‌ها پیدا می‌شوند، عبارت‌اند از:

  • مسدود کردن URL
  • شبکه‌ی خصوصی مجازی یا VPN
  • بررسی عمیق Packet و فیلترینگ Packet
  • بررسی SSL و SSH
  • سیستم‌های پیشگیری از نفوذ یا IPS
  • QoS
  • شناسایی پیشرفته‌ی بدافزار (Sandboxing)

انتخاب بهترین فایروال برای حفاظت از دستگاه‌های شبکه به معنای ارزیابی ویژگی‌های ارائه‌شده توسط فایروال است. این امر به‌طور خاص، در زمان پیاده‌سازی NGFW یا فایروال‌ نسل بعدی اهمیت پیدا می‌کند. ازآنجایی‌که مهم‌ترین مفهوم افزایش امنیت است، باید اطمینان حاصل شود که فایروال مربوطه تمام ویژگی‌های عالی را ارائه می‌دهد.

در این مقاله در مورد ویژگی‌های ضروری در فایروال نسل جدید (NGFW) صحبت خواهد شد و ویژگی‌های شگفت‌انگیز این فایروال‌ها مورد بحث قرار خواهند گرفت.

ویژگی‌های مهم و حیاتی در NGFW یا فایروال نسل بعدی

۱. کنترل کاربر و برنامه کاربردی

اولین ویژگی ضروری در NGFW یا فایروال نسل بعدی «کنترل کاربر و برنامه کاربردی» است. این کنترل نوعی تکنولوژی امنیتی است که در فایروال‌های نسل جدید به‌صورت Built-in وجود دارد و امکان تطبیق انواع مختلف ترافیک شبکه را با مدل‌های از پیش تعیین شده یا برنامه‌های کاربردی می‌دهد. این ویژگی  مانع از اقداماتی توسط برنامه‌های کاربردی می‌شود که می‌توانند داده‌ها را در معرض نقض امنیتی قرار دهند. به‌طور مشابه، فیلترینگ مبتنی بر کاربر مورداستفاده قرار می‌گیرد تا برمبنای نقش‌های تعیین شده اجازه دسترسی را برای کاربران صادر کرده یا آن را محدود کند.

چرا به این ویژگی‌ها نیاز داریم؟ به این دلیل که هرچند فایروال‌های قدیمی برمبنای اطلاعات IP جریان شبکه را مانیتور کرده و در موردش گزارش می‌دهند، ممکن است این امر کافی نباشد. جهان در حال حرکت به سمت یک نیروی کاری پویا است که شامل شبکه‌های متحرک و از راه دور هستند. برای بهبود اصلاح تهدید، فایروال‌ها باید عملکردهای قانونی خود را بهبود بخشند. کنترل کاربر به فایروال این توانایی را می‌دهد که کاربرانی را مانیتور کند که سعی دارند به سرویس دسترسی داشته باشند، این امر برای کاربران محلی نیز قابل‌تعمیم است و همچنین می‌توان آن را به ترافیک ورودی از کاربران خارجی نیز تعمیم داد.

به‌طور مشابه، شرکت‌ها بیش‌ازپیش برای فرایندهای اصلی کسب‌و‌کار خود به برنامه‌های کاربردی Third-Party تکیه می‌کنند. کنترل برنامه کاربردی همینجا کاربرد دارد تا به شرکت‌ها کمک کند تهدیدات امنیت داده را به‌طور مناسبی مانیتور و کنترل کنند و در همین حال با استفاده از برنامه‌های کاربردی مختلف عملیات کارآمدی داشته باشند. برای این هدف باید شناسایی و کنترل انجام گیرد که کدام برنامه‌های کاربردی در محیط IT مورداستفاده قرار خواهند گرفت تا برنامه‌های کاربردی مخرب نتوانند هر عملکردی را که می‌خواهند اجرایی کنند و بدین‌صورت ریسک‌های کلی در مورد بدافزار کاهش پیدا کند و از آسیب‌پذیری‌های شبکه و برنامه‌های کاربردی Third-Party که می‌توانند ریسکی برای سیستم باشند حفاظت گردد.

۲. Multi-Tenancy

بسیاری از سازمان‌ها از جمله کسب‌و‌کار‌های بزرگ و کوچک و نهادهای دیگر در طول سالیان، دپارتمان‌ها و دیتاسنترهای خود را بخش‌بندی کرده‌اند، این نوع بخش‌بندی به معنی نیاز به امنیت تخصصی برای هر دپارتمان یا زیرمجموعه نیز هست. این امر باعث افزایش نیاز به اقدامات امنیتی شده است که می‌توانند به‌طور کارآمد، با تغییرات درون زیرساخت شبکه کار کرده و بخش‌های مختلف را ایمن‌سازی کنند.

Multi-Tenancy راه حل این نیازها است. Multitenancy عموماً بدین معنی است که چندین کاربر یک ارائه‌دهنده‌ی Cloud از منابع، تصویر و دیتابیس Backend یکسانی استفاده می‌کنند اما داده‌های آن‌ها جدا از هم و ایمن باقی می‌ماند. به دلیل هزینه‌های پایین و نیازهای اندک در حفظ و نگهداری، این روش بسیار سودمند است.

در NGFW یا فایروال نسل بعدی، Multi-Tenancy به کاربران این امکان را می‌دهد که بیش از یک Tenant یا Subtenant را ایمن کنند؛ در اینجا Tenant به معنای مشتری و Subtenant به معنای واحدهای کسب‌و‌کار درون سازمان است. NGFW یا فایروال نسل بعدی برای ایمن‌سازی Tenantها، مجموعه پالیسی‌های امنیتی را برای هر Tenant فراهم کرده و ترافیک شبکه را از هر Subtenant جداسازی می‌کنند. در این روش، برنامه‌های کاربردی و داده‌ها روی Cloud متمرکز می‌شوند و یک Multi-Tenant Balancer درون یک سیستم متمرکز  الزامات را برای Tenantهای متمایز مدیریت می‌کند. ممکن است این الزامات مبتنی بر نیازها یا پروتکل‌های امنیتی مختلف، تطبیق‌پذیری یا بودجه‌های هر بخش باشند.

۳. مجازی‌سازی

مجازی‌سازی فایروال‌ها قابلیتی است که نهادها و سازمان‌ها به‌دنبال آن هستند، به این امید که یک محیط شبکه مجازی‌سازی‌شده ایمن داشته باشند. این می‌تواند شامل سازمان‌هایی باشد که برای ذخیره‌سازی و پردازش داده از پیاده‌سازی‌های Cloud عمومی و خصوصی یا SDNها یا SD-WANها استفاده می‌کنند.

یک فایروال مجازی‌سازی‌شده تفاوت زیادی با برنامه کاربردی فایروال فیزیکی ندارد، زیرا بسیاری از خدمات و حفاظت‌های فایروال‌های قدیمی را فراهم می‌کند. تنها تفاوتش این است که این راهکار با منابع مبتنی بر Cloud سازگاری دارد.

یک فایروال مجازی معمولاً در شرایطی مورداستفاده قرار می‌گیرد که پیاده‌سازی فایروال‌های سخت‌افزاری یا دشوار است یا غیرممکن. فایروال‌های مجازی نیز مثل فایروال‌های مبتنی بر سخت‌افزار برای ارائه یا عدم ارائه دسترسی جریان ترافیک به Zoneهایی که احتمال مخرب بودن دارند و یا Zoneهای شبکه قابل‌اعتماد مورداستفاده قرار می‌گیرند. این شبکه‌های مجازی به‌صورت فیزیکی در دیتاسنترها، PCها یا دستگاه‌ها قرار ندارند، بلکه به‌عنوان یک نرم‌افزار پیاده‌سازی و مدیریت می‌شوند. فایروال‌های مجازی پیشرفته که در NGFW یا فایروال نسل بعدی وجود دارند نه ‌تنها می‌توانند ترافیک را در محیط‌های Cloud عمومی بررسی و ایمن‌سازی کنند، بلکه همچنین توانایی جداسازی چندین بار کاری را از یکدیگر دارند تا بتوان آن‌ها را به‌طور مجزا در ماشین‌های مجازی ایمن ساخت.

مزیت اصلی فایروال‌های مجازی این است که می‌توانند عملکردهای یکسانی را نسبت به فایروال‌های فیزیکی اجرا کنند، اما در Cloud پیاده‌سازی می‌شوند و به سخت‌افزارهای سنگین و پرهزینه وابسته نیستند. کسب‌و‌کارهایی که به‌طور فعال از کارمندان از راه دور استفاده می‌کنند، به‌طور خاص مناسب امنیت با فایروال‌های مجازی هستند. PCهای از راه دور نیز می‌توانند حفاظت یکسانی را فراهم کنند و همچنان دسترسی به شبکه سازمانی بزرگ‌تری را خواهند داشت.

۴. مدیریت امنیتی یکپارچه

UTM یا مدیریت یکپارچه تهدیدات قابلیتی از NGFW یا فایروال نسل بعدی است که امکان وجود چندین ویژگی امنیتی را در دستگاه‌های واحدی روی شبکه فراهم کرده و حفاظت کاربران از شبکه‌های خود در مقابل تهدیدات را تسهیل می‌کند. به‌عبارت‌دیگر، مدیریت یکپارچه‌ی تهدیدات به یک راهکار امنیتی واحد اشاره دارد که روی یک تجهیز واحد پیاده‌سازی شده است و می‌تواند انواعی از عملکردهای امنیتی را در هر نقطه‌ای روی شبکه فراهم کند.

برخی از عملکردهایی که یک تجهیز UTM فراهم می‌کند عبارت‌اند از آنتی‌ویروس، ضد بدافزار، ضد جاسوس‌افزار، ضد اسپم، فایروال شبکه، شناسایی نفوذ، پیشگیری از نفوذ و فیلترینگ ایمیل. شرکت‌ها و کسب‌و‌کارها به‌شدت به دنبال این نوع مدیریت امنیتی هستند.

دلیل این موضوع این است که تهدیدات جدید و پیچیده‌ای درحال ظهور هستند که معمولاً ترکیبی از انواع مختلف بدافزارها هستند که برای هدف قرار دادن بخش به‌خصوصی از شبکه مورداستفاده قرار می‌گیرند. استفاده از یک تجهیز جداگانه برای حفاظت از شبکه خود در مقابل این تهدیدات می‌تواند زمان‌بر و ناکارآمد باشد؛ همین‌جاست که مدیریت امنیتی یکپارچه یا UTM وارد عمل می‌شود.

مدیریت امنیتی یکپارچه کمک می‌کند که یک نقطه دفاعی واحد وجود داشته باشد تا تیم امنیتی بهتر بتواند به‌سادگی از تهدیدات متنوع‌تر و پیشرفته‌تر پیشگیری کند. همچنین نصب، پیکربندی و حفظ و نگهداری چنین سیستم‌هایی همراه با صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای سازمان‌، بسیار ساده‌تر است.

۵. پیشگیری از تهدید

چطور می‌توان فهمید که آیا سیستم ما واقعاً در مقابل تهدیدات خارجی مثل ویروس‌ها، Trojanها، کرم‌ها و بدافزارها ایمن است یا خیر. نصب یک آنتی‌ویروس راهکار بسیار خوبی است، اما کافی نیست. به همین دلیل است که ما از فایروال‌ها استفاده می‌کنیم. آنتی‌ویروس‌ها کمک می‌کنند که از سیستم در مقابل برنامه‌های ناخواسته حفاظت شود، اما فایروال چیزی است که باعث می‌شود این تهدیدات نامطلوب از ابتدا نتوانند وارد سیستم شوند. همانطور که قبلاً اشاره شد، فایروال‌ها اولین خط دفاعی در مقابل تهدیدات خارجی هستند.

تهدیدات جدید و پیشرفته‌تر می‌توانند از طریق آسیب‌پذیری‌های Patch نشده وارد سیستم شوند، بدون اینکه کاربر حتی از نقض امنیتی سیستم آگاه گردد. تهدیدات مدرن از پورت‌های ۸۰ و ۴۴۳ (HTTP و HTTPS) استفاده می‌کنند تا مخفیانه وارد تنظیمات امنیتی شوند، زیرا فایروال‌های قدیمی‌تر به‌طور خاص برای رسیدگی به تهدیدات مبتنی بر وب مجهز نیستند. NGFW یا فایروال نسل بعدی برای پیشگیری از تهدید و پیشگیری از تهدید پیشرفته بسیار مناسب است؛ آن‌ها به‌طور کارآمدی کل جریان شبکه را مانیتور می‌کنند تا نقض امنیتی داده‌های شبکه و سیستم‌ها هرگز اتفاق نیفتد.

فارغ از اینکه از کدام پورت IP استفاده شده است، این فایروال‌های پیشرفته می‌توانند در کناره‌ی شبکه تهدیدات را مسدود کنند.  آن‌ها از عملکردهایی مثل Sandboxing، فیلترینگ Packet ایستا و پویا و فیلترینگ URL استفاده می‌کنند تا به‌طور فعال تهدیدات را شناسایی و به آن‌ها رسیدگی کنند.

بررسی عمیق Packet یا DPI نیز یکی از بخش‌های اساسی حفاظت در مقابل تهدیدات در این فایروال‌ها محسوب می‌شود. بررسی عمیق Packet امکان بررسی کامل هر Packetی که وارد شبکه می‌شود را فراهم می‌کند تا هر ناهنجاری، تهدید، عدم تطبیق‌پذیری، نفوذ، اسپم یا ویروس که معیارهای تعیین شده را نقض می‌کنند شناسایی شوند و عبور چنین Packetهایی از نقطه‌ی بررسی مسدود گردد.

۶. عملکرد مقیاس‌پذیر

اندازه و پیچیدگی شبکه‌ها روزبه‌روز در حال افزایش است و این یعنی ما به راهکارهایی مقیاس‌پذیر نیاز داریم که بتوانند به نیازها و تقاضاهای رو به رشد شبکه پاسخ دهند. این روزها راهکارهای امنیتی یکی از اجزای اصلی سازمان‌های مدرن هستند، هر شبکه‌ای باید بتواند از خودش در مقابل تهدیداتی که می‌توانند سیستم آن را دچار نقض امنیتی کنند حفاظت کند. درهمین‌حال، سازمان‌ها متوجه محدودیت‌های فایروال‌های قدیمی خود شده‌اند و فهمیده‌اند که آن‌ها نمی‌توانند همراه با تغییرات سریع زیرساخت‌ها یا تهدیدات پیچیده‌تر پیش بروند.

این هم یکی از دلایلی است که سازمان‌ها به سراغ فایروال‌های نسل جدید یا همان NGFWها رفته‌اند که با این تفکر طراحی شده‌اند که سازمان‌ها به‌سرعت در حال رشد و تغییر هستند. NGFWها نه‌تنها مقیاس‌پذیرند، بلکه همچنین توانایی بررسی ترافیک را در سطح جزئی‌تری دارند و به‌خصوص مناسب تهدیدات مخفی هستند. فایروال‌ها باید بتوانند مطابق نیازهای شبکه مقیاس‌پذیر باشند و این دقیقاً همان ویژگی است که فایروال‌های نسل جدید فراهم می‌کنند. بهترین راه برای توصیف مقیاس‌پذیری فایروال‌ها این است که آن‌ها را به یک مأمور امنیتی ماهر تشبیه کنیم؛ وقتی این مأمور برای شناسایی تهدیدات در سطح پیشرفته آموزش دیده باشد، به‌سرعت خواهد توانست با محیط‌های دیگر تطبیق پیدا کند؛ NGFW یا فایروال نسل بعدی نیز همین‌طور است.

۷. دسترس‌پذیری بالا

دسترس‌پذیری بالا نوعی اقدام امنیتی است که برای حفظ خدمات درصورتی‌که نرم‌افزار یا سخت‌افزار دچار خرابی شده یا ناگهان قطع شود به کار می‌رود. این اقدام باعث می‌شود که سیستم‌ها به‌اندازه کافی قابل‌اتکا باشند که بتوانند بدون قطعی یا خرابی کار کنند. در مورد NGFW یا فایروال نسل بعدی، دسترس‌پذیری بالا نوعی پیاده‌سازی است که در آن دو فایروال به‌طور همزمان پیکربندی می‌شوند. درصورتی‌که یکی از فایروال‌ها دچار قطعی یا خرابی شود، دیگری جای آن را می‌گیرد.

این ویژگی بسیار مفید است، زیرا می‌تواند باعث مقابله با Downtime شود و تضمین کند که فرایندهای شبکه به مدت طولانی قطع نمی‌شوند. در یک شبکه پویا، Downtime می‌تواند روی بازگشت سرمایه تأثیر بگذارد، پس انجام اقداماتی که Downtime را کاهش دهد بسیار مفید خواهد بود. مسئله‌ی دیگری که باید مدنظر قرار گیرد پیچیدگی سیستم‌های مدرن با چندین Node در توپولوژی شبکه است. خرابی در این Nodeها نباید روی باقی سیستم تأثیر بگذارد.

فایروال‌ها می‌توانند روی مدل Active یا مدل Passive کار کنند. مدل Active دارای دو یا چند فایروال به‌هم‌پیوسته خواهد بود که به‌طور همزمان فعالیت می‌کنند و ظرفیت پردازشی جریان ترافیک را تقسیم می‌کنند. از طرف دیگر در مدل‎های Passive، یک فایروال اصلی در یک زمان فعالیت می‌کند و فایروال‌های ثانویه فقط در صورتی پیاده‌سازی می‌شوند که فایروال اول دچار خرابی شود.  در بسیاری از مواقع، ممکن است فایروال اصلی در یک دستگاه فیزیکی پیاده‌سازی شود، درحالی‌که فایروال بک‌آپ یک فایروال مجازی مبتنی بر تجهیز خواهد بود. هر کدام از این مدل‌ها می‌توانند یک تنظیم امنیتی قدرتمندتر را فراهم کنند.

مزایای NGFW یا فایروال نسل بعدی

طیف گسترده‌ای از ویژگی‌ها وجود دارد که یک NGFW یا فایروال نسل بعدی فراهم می‌کند، اما این ویژگی‌ها همه چیز نیست. استفاده از NGFW یا فایروال نسل بعدی چندین مزیت نیز دارد. در ادامه برخی از این مزایا معرفی خواهد شد.

  • تنوع: یکی از بزرگ‌ترین مزایای NGFW یا فایروال نسل بعدی رفتار چندکاره‌ی آن‌ است. برخلاف فایروال‌های قدیمی که عملکردهای محدودی دارند، این فایروال‌ها دارای تمام عملکردهای فایروال‌های قدیمی هستند و همچنین شامل بررسی عمیق‌تر و فیلترینگ محتوای Packet در ترافیک شبکه‌اند.
  • حفاظت چندلایه:  فایروال‌های قدیمی می‌توانند بررسی و فیلترینگ را در سطحی بسیار ابتدایی ارائه دهند. Data Link Layer و Transport Layer از مدل OSI (Open Systems Interconnection) آن‌ها را محدود می‌کند. اما تهدیدات پیچیده‌تر می‌توانند در سکوت از این سطح از امنیت سایبری عبور کنند. فایروال‌های نسل جدید در این سناریو کارآمد هستند، زیرا می‌توانند ترافیک را تقریباً از تمام لایه‌های شبکه (از لایه دوم یا لایه Transport گرفته تا لایه هفتم یا لایه برنامه کاربردی) بررسی کنند.
  • تکنولوژی امنیتی پیشرفته: یکی از مزایای اصلی NGFW یا فایروال نسل بعدی توانایی آن‌ در فراهم کردن تکنولوژی امنیتی پیشرفته است. با ظهور تهدیدات پیچیده‌تر در چشم‌انداز امنیت سایبری، ما باید دائماً ماژول‌های امنیتی خود را بروزرسانی کنیم. NGFWها به‌شدت مفید هستند زیرا نه‌تنها به پیشگیری از ورود تهدیدات شناخته‌شده به شبکه‌ها کمک می‌کنند، بلکه همچنین بدافزارهای مخرب ناشناس را شناسایی کرده و از اینکه شبکه را دچار نقض امنیتی کنند، پیشگیری می‌کنند. به‌علاوه، فایروال‌های نسل جدید برای پیشگیری از تهدید کارآمد می‌توانند چندین تکنولوژی امنیتی را با هم ترکیب کرده و آن‌ها را به یک پلتفرم واحد تبدیل کنند.
  • راهکار مقرون‌به‌صرفه: یک باور اشتباه عمومی وجود دارد که می‌گوید به‌روزرسانی شبکه با NGFW یا فایروال نسل بعدی به‌شدت پرهزینه است. این باور تا حدی درست است، زیرا بسیاری از ویژگی‌ها پرهزینه هستند. اما باید توجه کنیم که NGFWها در بلندمدت یک سرمایه‌گذاری محسوب می‌شوند و حتی می‌توانند مقرون‌به‌صرفه باشند. نهادهایی که چندین محصول امنیتی را مورداستفاده قرار می‌دهند، اکنون فقط کافی است برای پاسخ به تمام نیازهای امنیتی خود از یک NGFW یا فایروال نسل بعدی استفاده کنند. به‌علاوه، اگر قرار است فایروال‌های مجازی پیاده‌سازی شود، نیازی به سرمایه‌گذاری روی هزینه‌های سخت‌افزاری و هزینه‌های نگهداری مربوطه برای هر تجهیز نیست. علاوه بر همه‌ی این‌ها، می‌توان برای کاهش Downtime از ویژگی‌های HA در NGFWها استفاده کرد تا از هرگونه ضرر و زیانی جلوگیری شود.
  • بهبود زیرساخت: فایروال‌های قدیمی نیازمند این هستند که برای هر تهدید جدید یک تجهیز امنیتی جدید را نصب و نگهداری کنیم. این امر به استفاده‌ی ناکارآمد از زمان و هزینه منجر می‌شود، به‌خصوص زمانی که هزینه‌های نگهداری و به‌روزرسانی برای هر دستگاه را نیز مدنظر قرار دهیم.  NGFWیا فایروال نسل بعدی یک راهکار زیرساخت ساده‌تر را فراهم می‌کند. با اقدامات امنیتی یکپارچه‌سازی‌شده، می‌توان به تمام ویژگی‌های امنیتی لازم برای شناسایی و مدیریت انواع تهدیدات با استفاده از یک دستگاه یا کنسول واحد دست پیدا کرد.
  • مدیریت متمرکز: با کمک مدیریت NGFW یا فایروال نسل بعدی، می‌توان به مدیریت متمرکز امنیتی دست پیدا کرد. همانطور که قبلاً اشاره شد، برخلاف فایروال‌های قدیمی، برای عملکردهای امنیتی نیازی به پیاده‌سازی چندین دستگاه و سرور نیست، در عوض برای پیکربندی، مانیتورینگ، و گزارش‌گیری تمام فعالیت‌ها فقط لازم است یک داشبورد را پیاده‌سازی کنیم. آخرین فایروال‌های نسل جدید همچنین راهکارهای مدیریت‌شده در Cloud را ارائه می‌دهند تا نیاز به سرورهای On-Premises به‌طورکلی رفع شود.
  • راهکار برای کارآمدی منابع: یکی از مزایایی که باید مدنظر قرار گیرد این است که NGFW یا فایروال نسل بعدی می‌تواند کارآمدی منابع را برای سازمان‌ها به ارمغان بیاورند. بسیاری از سازمان‌هایی که دارای کارمندان لازم برای مانیتور کردن و انجام عملیات تکنولوژی‌های امنیتی قدیمی نیستند، در مدیریت مسئولیت‌ها به مشکل برمی‌خورند. وقتی‌که سیستم‌ها با NGFWها ارتقا پیدا می‌کنند، مشاهده می‌کنیم که آژانس‌ها چگونه می‌توانند مسئولیت‌های مدیریتی را با یک سیستم یکپارچه، ایمن و ساده تقویت کنند.

به‌طورکلی استفاده از NGFW یا فایروال نسل بعدی سرمایه‌گذاری بسیار سودمندی است. چرا باید روی این فایروال‌ها سرمایه‌گذاری کرد؟ عملکرد اصلی هر فایروالی پیشگیری از تهدید است و برای این هدف اجازه ورود ترافیک مخرب را به شبکه و خروج ترافیک مخرب از آن را نمی‌دهد. تهدیدات در طول زمان رشد کرده و پیچیده‌تر می‌شوند. فایروال‌های قدیمی فقط با استفاده از روش «صفر یا صد» فیلترینگ را انجام می‌دهند، اما فایروال‌های نسل جدید یک قدم فراتر رفته و کنترل جزئی‌تری روی امنیت شبکه ارائه می‌دهند. سازمان‌ها می‌توانند با پیاده‌سازی فایروال نسل جدید، امنیت سایبری خود را تقویت کنند.

سخن پایانی

برنامه‌ریزی و آزمایش محتاطانه قبل از استقرار محصول امنیتی به منظور اطمینان از نحوه عملکرد محصول در شبکه، بسیار حیاتی است. با انتخاب فایروال نسل بعدی APK Gate امکان نصب و راه­‌اندازی رایگان محصول در شبکه کارفرما به صورت پایلوت در مدت زمان ۴۵ روزفراهم بوده تا  قابلیت‌­ها و عملکرد بهینه محصول برای مشتری محرز گردد.

به کارگیری کارشناسان متخصص و ایجاد مجموعه مهارت­‌های مورد نیاز برای توسعه محصول باکیفیت و پشتیبانی قدرتمند آن بسیار حائز اهمیت می­‌باشد. نصب و پیکربندی محصول APK Gate، حس خوب اعتماد را برای مشتریان به دنبال خواهد داشت تا لذت کار با محصول بومی و دریافت خدمات توسعه، اجرا و پشتیبانی ‌سریع کارشناسان مجرب و متخصص را تجربه نمایند.‌

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، درخواست دمو یا مشاوره، نسبت به تکمیل فرم مورد نظر اقدام فرمایید.

درخواست دمو و مشاوره

ایمیل خود را وارد کنید و عضو خبرنامه شوید.
Start typing to see posts you are looking for.

جهت ثبت درخواست همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

با تکمیل فرم و ارسال درخواست خود، همکاران و کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

جهت دانلود کاتالوگ شرکت همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

جهت دانلود گزارش امنیتی 2023 همین حالا فرم را تکمیل نمایید.

در دنیای امنیت چه خبر؟
جهت دریافت آخرین اخبار دنیای امنیت شبکه و اطلاعات ایمیل خود را وارد کنید.